Shantala massage voor kinderen en volwassenen
Tijdens de cursus Shantala babymassage maak je als ouder zelf kennis met de volwassen vorm van Shantala massage. Aan het einde van een les mag je zelf een rugmassage ervaren. Zo ga je samen met je baby ontspannen naar huis. Als je zelf voelt wat de massage voor jou doet, stimuleert dat om je baby regelmatig te masseren.

De Shantala massage wordt bij oudere kinderen en volwassenen over de kleding heen gegeven. Deze vorm van massage is geschikt voor jong en oud. Het is een respectvolle, ritmische massage van het hele lichaam. Het geeft veel rust en maakt je volle hoofd leeg. Dat is heel fijn na bijvoorbeeld een drukke school- of werkdag of als het ouderschap veel van je vraagt.

Tijdens de massage neem je de tijd voor jezelf. Zo kun je weer ‘thuiskomen’ in je lijf. Het geeft je de kans om je energieveld op te schonen en je eigenkracht te versterken. Je wordt je steeds meer bewust van je grenzen, doordat je je lichaam beter gaat waarnemen. Hierdoor voorkom je dat je energetisch leegloopt en dat je (over)belast wordt door energie van andere mensen of situaties. Zo blijf je veel problemen voor.
Praktische informatie:
Je kunt deze massage zo vaak plannen als je zelf wilt. In overleg overdag of ’s avonds.
Je kunt Shantala massage ook combineren met ‘ouderschapscoaching’ of ‘ondersteuning bewustwording’.
gerry gerry gerry gerry