Over mij
Ik ben Gerry van Herpen. In mijn praktijk aan huis werk ik als ouderschapscoach en docent babymassage.

Ruim 28 jaar heb ik als kinder- en neonatologieverpleegkundige in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Ik heb in die tijd veel kinderen en ouders bijgestaan in hun zorgen, zowel op medisch als emotioneel vlak. Het is mijn talent om ondersteuning te bieden bij alle uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt.

Toen ik met mijn opleiding als verpleegkundige begon, werd ik me meer bewust van mijn invoelend vermogen. In de loop der jaren heb ik dit steeds verder ontwikkeld. Ik was altijd al geïnteresseerd in zwangerschap en geboorte en alles wat daarbij komt kijken. Als een bevalling voor ouders anders liep dan ze hadden gehoopt, gaf ik hier als vanzelf aandacht aan. Gezien en gehoord worden is naar mijn idee van levensbelang voor iedereen, voor kinderen én volwassenen.

Hoewel ik het meest leer van de mensen die ik ontmoet in de dagelijkse praktijk, heb ik ook allerlei opleidingen en cursussen op medisch en alternatief gebied gevolgd. Zo kan ik een brede ondersteuning bieden. Ik ben gecertificeerd docent Shantala babymassage en lid van de vakgroep voor docenten Shantala massage. Ook heb ik de cursus ‘Babymassage in de kraamtijd’ en ‘Technieken voor diverse babykwaaltjes’ gevolgd bij Babymassage Nederland. Daarnaast heb ik me verdiept in geboortepatronen en de opleiding haptonomie en Sensi-therapie afgerond. En ik heb verschillende cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, bloesemtherapie en healing.
gerry